РІЗДВО В ЗАКОПАНЕ 2023

 

Маршрут: Київ – Житомир – Рівне – Львів – Закопане – Краків* – Закопане – Київ

Закопане – зимова столиця Польщі, відпочинок у Закопане – це рай для гірськолижників та сноубордистів, а ще тут можна покататися на санках та санях та купатися в термальних басейнах! Закопане – це місто свято: колоритне, невгамовне, національне, веселе, танцююче і співаюче, гостинне і привітне!

Коротко про тур:
 Запрошуємо відчути атмосферу Різдва на найпопулярнішому гірськолижному курорті Польщі – Закопане! Пропонуємо проживання 6 ночей на базі готельного комплексу “Willa Kurant“, “Willa Basinka”.У вартість включені сніданки та вечері в готелі! Організовуємо виїзди з Києва, Львова та Пшемисля!
 Для любителів гірськолижного спорту, це місце справжній рай! Адже широкий вибір трас та гірськолижних майданчиків не залишить байдужими навіть справжніх професіоналів. Серед найпопулярніших туристичних локацій курорту, обов’язковими для відвідування є: гора Носаль, Харенда, Поляна Шимошкова, Буковина Татшанська та Бялка Татшанська.
 Крім гірськолижного відпочинку, курорт Закопане відомий своїми термальними джералами – “Termy Bukowina”, а також одним з найсучасніших в Польщі аквапарком – “Aqua Park Zakopane”. Справжньою окрасою Закопане є центральна торгова вулиця міста – Крупувка, різноманіття крамниць та їх автентичність, не залишать байдужими нікого!
ДАТИ ТУРУ – 02.01.2023
                             08.01.2023
8/9 днів

Базова вартість туру на виїзд 02.01.2023  – 13 813 грн

При проживанні в готелі “Willa Basinka”, 5 ночей, харчування сніданки та вечері

Базова вартість туру   – 15 088 грн

При проживанні в готелі “Willa Kurant”, 6 ночей, харчування сніданки та вечері на виїзд 02.01 та 08.01.2023

ПРОГРАМА ТУРУ:
День 1.
08:00 год – Організований виїзд автобусом з Києва від ст. метро “Житомирська”, зупинка автосалон “Інфініті”.
Можливість приєднатися в Житомирі, Рівному та у Львові!
Перетин українсько-польського кордону.
День 2.

Прибуття в Закопане – чарівне місто нашої мрії.

Поселення у готелі.

Сьогодні ми запрошуємо вас покататися на горі Носаль.
Гірськолижний курорт Носаль – одна з найпопулярніших баз у Татрах. Тут буде цікаво тим, хто стоїть на лижах не перший день, а також новачкам, які бажають осягнути всі премудрості цієї майстерності.
На схилах Носаля обладнані чудові траси початкового та середнього ступеня складності. Червона траса, що плавно переходить у дві зелені, має довжину 450 метрів і зигзагоподібну форму. Зелені траси набагато коротші та простіші. Прекрасно підходять для лижників-початківців. Новачки та діти можуть так само скористатися одним із трьох зелених маршрутів, розташованих у невеликій долині. Всі траси – односторонні, дозволяється лише спуск із вершини.
Обід*.
Пішохідна прогулянка Закопане, центральною торговою вулицею Крупувкі. Дивовижне містечко, в яке закохуєшся зразу, розташоване в красивій улоговині Татр. У Закопане на вас чекає чудове повітря, зустрічі з культурою гуралів, фольклор і напрочуд багато різних схилів з витягами для катання.
Вечеря. Вільний час.
Ночівля.
День 3.

Сніданок.

Усі на катання! Лижі, санки, сноуборди, ковзани – що може бути краще? Сьогодні катаємось на підйомнику в Поляні Шимошковій.
У Поляні Шимошковій функціонують 2 лижні траси початкового та професійного ступеня складності. “Червоні” маршрути поступово переходять у “сині”, що дає лижникам виняткову можливість випробувати свої сили на різних відрізках траси. На території курорту є окрема дитяча траса, яка оснащена спеціальними загородженнями.
Пізній обід*
Вільний час для прогулянок знаменитим курортом.
Вечеря. Ночівля.
День 4.

Сніданок.

Катання на лижах, санчатах, сноубордах, сьогодні ми катаємось на горі Harenda.
Harenda – один із найкращих гірськолижних майданчиків у Закопані.
На курорті є 6 гірськолижних трас. Для початківців підготовлено 4 траси: 3 із зеленою позначкою (одна особливо легка) та 1 синя – довга траса зі спуском середньої складності. З верхньої станції схилом гори вниз ведуть два довгих, майже паралельних маршруту – одна траса червона, а друга чорна (дуже складна).
Більшість трас гірськолижного комплексу покриваються штучним снігом, освітлені та обслуговуються ратраками.
Для бажаючих, хто втомився кататися, пропонуємо факультативну екскурсію до Кракова (30 євро дор./25 євро діти або 20 євро трансфер). Під час оглядової екскурсії ви відвідаєте Старий Ринок, Королівський Замок Вавель, Кафедральний собор на Вавельському пагорбі, Дзвін Зигмунда, Маріацький Костел. Також Ви матимете можливість відвідати копальні Велічка.
Факультативна екскурсія до Велічки (8 євро + вх. квиток). Висічені в солі чудові камери, незвичайні підземні озера, величні конструкції та унікальні соляні скульптури.
Обід*. Вільний час.
Після якого на Вас чекає КУЛИК: воістину казкова нічна прогулянка на санях, ковбаски на багатті + справжній гуральський чай, а для дорослих гаряче вино (30 євро дор./25 євро діти).
Неймовірна пригода як для дітей, так і для дорослих, яка подарує незабутні емоції та лише теплі спогади, які зігріватимуть протягом усього року.
Ночівля.
День 5.

Сніданок.

Сьогодні ми вас запрошуємо покататися на горі Буковина-Татшаньська (10 євро трансфер).
Буковина-Татшаньська розташована на схилах Гличарівського височини в долині річки Бялка на висоті 967-1000 метрів над рівнем моря. З населеного пункту відкриваються мальовничі краєвиди на засніжені вершини Високих Татр.
Відвідування термальних джерел “Termy Bukowina” (10 євро трансфер + вхідний квиток).
Це один з найбільших та сучасних водних комплексів у Європі, який складається з 12 басейнів: 6 закритих та 6 відкритих. Температура води в басейнах коливається від 30˚С до 36˚С. Для дитячого відпочинку тут облаштовані численні атракціони, водні гірки та міні-басейни. На території комплексу функціонують сауни (римські, фінські, гуральські), тренажерний зал, солярій, масажні та косметичні кабінети.
Вечеря. Ночівля.
День 6-7.

Сніданок
Запрошуємо Вас провести сьогоднішній день на гірськолижному курорті Бялка Татшаньська.

Бялка Татшаньська лежить на висоті (650-725 м н.р.м.), в долині річки Бялка, що тече по північних схилах Високих Татр. До комплексу належать 7 підйомників, у тому числі 3 канатні дороги, і кілька різноманітних трас, багато з яких плавно переходять одна в іншу, що створює можливість піднявшись на гору одним витягом, з’їхати до іншого.. Всі траси пристосовані для туристів з різним рівнем майстерності катання. Схили освітлені, штучно осніжуються та обробляються ратраками. Усі трасами можуть користуватися сноубордисти. Комплекс пропонує єдиний скіпас на користування 14 підйомниками, завдяки чому Ви можете кататися також на схилах Бані та Канювки, Юргова, Клюшківці.
Вечеря. Нічліг
День 8-9.

Сніданок.

Звільнення номерів. Вільний час для покупки сувенірів, можливість ще раз прогулятися Крупувкою.
Виїзд на українсько-польський кордон.
Повернення в Україну.

Входить у вартість:

  • Проїзд за маршрутом Київ – Закопане – Київ автобусом європейського класу;
  • Проживання  – 5/ 6 ночей у номерах з усіма зручностями;
  • Харчування – 2-разове (сніданки+вечері);
  • Трансфер до витягів Носаль, Харенда та Поляна Шимошкова;
  • супровід керівником групи по всьому маршруту.

Не входить у вартість:

  • Медичне страхування – 10 євро/особу.
  • Додаткова оплата за перевезення гірськолижного спорядження з України – 20 євро/особу;
  • курортний збір – 4 євро з особи за період, обов’язкова доплата до початку туру;
  • факультативні екскурсії;
  • трансфери до Буковини Татшанської та Бялки Татшанської;
  • вхідні квитки до екскурсійних об’єктів (церкви, собори, музеї тощо).