«Який чудовий цей Краків»

У турі на вас очікує:

Відвідаємо такі казкові міста Європи: Краків, Закопане, Величка (Польща). Ми проведемо 2 незабутні ночі у казковому Кракові. Матимемо нагоду побачити єврейський квартал – Казімеж, відвідати лабіринти соляних шахт Велічки, спробувати справжнього польського пива. Також, буде нагода побачити одне з найбільш високогірних міст Польщі – Закопане, яке розташоване у вузькій впадині між Татрами і вузьким ланцюгом Губалувки.
У вартості туру включена оглядова екскурсія по Кракові.
Тур без нічних переїздів, ночівля у чудовому готелі категорії 3* на території Польщі. 

29.12.2022 – 02.01.2023 

Вартість туру включає:
Проїзд автобусом єврокласу
Супровід керівником групи
Проживання по маршруту: готель 3*
Харчування – сніданки
Оглядова екскурсія по Кракові
Страхування

Додатково оплачується:
Обов’язкова екскурсія: «Вавельський замок» ( 840 гривень)
Ця екскурсія є обов’язковою при бронюванні туру за акційною ціною. Якщо тур придбаний за стандартною ціною, обов’язкова екскурсія не оплачується
Проїзд в громадському транспорті
Факультативні екскурсії
Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
Особисті витрати (обіди, вечері, та інше)
Обов’язкова доплата за оренду радіоприймача з навушниками для екскурсій – 80 гривень/день (оплачується в автобусі керівнику групи)

АКЦІЙНА ВАРТІСТЬ – 5480грн./особу ( ціна діє тільки при замовленні екскурсії “Вавельський замок” – 21євро)

СТАНДАРТНА ВАРТІСТЬ -6280грн/особу

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1-й

22:30 – збір групи у м. Київ – Метро Житомирська (автосалон інфініті).
23:00 – виїзд із Києва.
Можливо приєднатися до туру в містах (на об’їзних): Житомир, Новоград-Волинський, Рівне, Дубно.
Переїзд до Львова.

День 2-й

07:30- збір групи на з/д  вокзалі м. Львова.
08:00 – виїзд зі Львова.
Перетин кордонів.
Переїзд до Кракова.
По приїзду до Кракова оглядова екскурсія по місту (у вартості туру).
Краків колишня столиця Польщі, одне з найпрекрасніших міст Європи. Саме тут знаходиться найбільша кількість архітектурних пам’яток країни. Історичний центр Кракова внесений ЮНЕСКО до списку Всесвітньої культурної спадщини. Під час екскурсії ви відвідаєте середньовічне Старе місто з головною площею і залишками укріплень XV ст., побачите будівлю Ягеллонського університету, заснованого в 1364 р., одного з найбільших в Європі центрів науки і освіти, а всі дороги в Кракові ведуть до Ринкової площі, яку оточують чудові кам’яниці та палаци, колишні торгові ряди (Сукенніце). Головна святиня Кракова, в якій знаходиться один з найбільших і найкрасивіших готичних вівтарів Європи – Маріацький костел, пам’ятник архітектури XIV ст. З його вежі щогодини лунає сигнал, який є музичним символом Кракова
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Казімеж – єврейський квартал» ( 760 гривень). Під час цієї екскурсії ми запросимо Вас в історичний, єврейський район Кракова, як кажуть краків’яни: «На Казімєж».
Сьогодні це місце кипить життям, бувши культурним центром Кракова з кафетеріями, пабами, маленькими антикварними крамницями – всі вони надзвичайно майстерно прикрашені. Це модне місце сьогодні, оточують історичні будівлі – свідки колишнього процвітання Казімєжа, а пізніше-трагічного періоду німецької окупації і зачисток тутешнього населення під час Голокосту. У цьому місці велися знімання відомого фільму Стівена Спілберга «Список Шиндлера».
Зоопарк в Кракові (трансфер дор. – 440 гривень / діти – 240 гривень + вх. квитки) – в 11 км на захід від центру Кракова розташувався зоопарк, улюблене місце місцевих дітлахів, і, звичайно ж, туристів. Зоопарк відкрився в 1929 році. Спочатку число вихованців було досить скромним, а зараз тут мешкає 1400 видів різних тварин. В зоопарку можна зустріти цікавого жирафа або ледачого ведмедика, жваву мавпу або уважного лева, і головне – усі вони доглянуті і красиві!

Поселення в готель.
Ніч в готелі.

День 3-й
Сніданок.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Групова екскурсія в Закопане (26€/ос. в ціні: трансфер). Один з найбільш високогірних міст Польщі (750 -1100 м над рівнем моря), розташований у вузькій впадині між Татрами і вузьким ланцюгом Губалувки. Закопане славиться не тільки лижними трасами, але і гуральським фольклором і мальовничою дерев’яною архітектурою. До Ваших послуг великий вибір лижного обладнання на прокат. У самому серці міста перед Вами відчинять двері вишукані ресторанчики, де можна ситно і смачно поїсти ну і звичайно покататися на лижах (комплекс Шимашкова).
Групова екскурсія в Освєнцим (31€/ос.) – найвідоміший концентраційний табір часів Другої світової війни, що розташовувався на півдні Польщі в 60 км на захід від Кракова. Точне число жертв цього табору смерті невідомо досі, але правдиво встановлено, що ув’язнених, які не дочекалися свободи, було не менше мільйона осіб, більшу частину з яких становили євреї, а також польські та радянські військовополонені. Сьогодні на території колишнього табору розташовується музейний комплекс, присвячений пам’яті його в’язнів. Щороку його відвідують більше мільйона осіб зі всього світу. У 2010 р. був поставлений своєрідний рекорд – 1,38 млн відвідувачів. Багато з них приїжджають сюди, щоб вшанувати пам’ять своїх предків, але багато і тих, чия сімейна історія з цим страшним місцем ніяк не пов’язана. Головне завдання музею – служити постійним нагадуванням людству про цю страшну сторінку в його історії.
Торговий центр Bonarka в Кракові ( 440 гривень трансфер) – один з найбільших шопінг-центрів в Європі, він був відкритий в листопаді 2009 року. На його території, що займає площу 91000 кв.м., розташувалося 270 магазинів і бутиків відомих польських і закордонних дизайнерів. Серед представлених марок – Pierre Cardin, C&A, Zara, H&M, Peek & Cloppenburg, Sephora, EMPiK і т.д. Крім того, працює безліч кафе, ресторанів і двадцяти зальний кінотеатр. У центрі також знаходиться супермаркет для дому та ремонту Leroy Merlin і єдиний в Кракові супермаркет Auchan.
Відвідування парку Енерджіландія (до 23.12) ( 640 гривень трансфер + вх. квиток) займає площу близько 26 гектарів, де знаходиться 57 атракціонів. Серед яких виділяють аж 27 величезних і 20 інтерактивних ігор та розваг. А також 4 сцени для вистав (два театри і два амфітеатри), на яких щодня проходять артистичні уявлення, піротехнічні та візуальні покази. На території парку є незвичайний кінотеатр, в якому відбувається показ фільмів для дітей та молоді з використанням технології 3D.
У вільний час пропонуємо смачний обід з дегустацією пива ( 1080 гривень).

ЗУСТРІЧ НОВОГО 2023 РОКУ!

Ніч в готелі.

День 4-й

Сніданок.
Звільнення номерів.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Підземний музей в Кракові (16€). У самому центрі Кракова знаходиться дивовижний музей, який здатний вразити своїми масштабами навіть найдосвідченіших цінителів культури. Експозиція розташовується в підземеллі Кракова. Така прогулянка здасться цікавою і дорослим і дітям. Адже незалежно від віку напевно багатьом буде цікаво озирнутися в минуле і доторкнутися до незвіданих таємниць. Відчути себе справжнім археологом і відгадати історичні загадки, які сотні років зберігала земля – це по-справжньому дивовижні пригоди!
Екскурсія в Вавель (21€) – найкращий пам’ятник ренесансної культури, який був створений найвідомішими європейськими майстрами. Саме в цьому замку зібрана унікальна колекція гобеленів і найдорожча колекція східного мистецтва.
Соляні шахти Велічки (дор. – 1640 гривень; діти до 11,99 р. – 1440 гривень) – одні з найвідоміших у всій Європі і можуть похвалитися віком в 700 років. Усередині вас чекають цілі камерні кімнати, величні зали, підземні довгі переходи і загадкові коридори. І все це прикрашено скульптурами, архітектурними творіннями і барельєфами з солі. Тут є підземні озера і красиві каплиці. Цікаво, що шахти Велічки – єдиний гірничодобувний об’єкт у світі, який з самого початку і до сьогоднішнього дня не припинив своєї роботи. Для тих хто не хоче відвідати Велічку – вільний час в Торговому центрі «TESCO».

Повернення до України.
Перетин кордону.
Нічне прибуття до Львова.

День 5-й

Переїзд до Києва.
Раннє прибуття до Києва.