НОВОРІЧНЕ ІТАЛІЙСЬКЕ РАНДЕВУ

 

 

 

 

 

 

 

Коротко про тур

 Комфортний тур на 7 дні/6 ночей до загадкової та привабливої Італії, без нічних переїздів з проживанням в готелі категорії 3*. Харчування – сніданки! У вартості туру оглядова екскурсія  «Морське диво – Венеція!». Ось воно – місто мрії та сили людського духу!  Ми хочемо Вас познайомити з найцікавішими місцями Венеції: грандіозною площею Сан Марко, на якій розташовані Палац Дожів, Базиліка і кампаніла Сан Марко, колони святого Теодора і Марка, Вежа з годинником, та символ Венеції – міст Ріальто. Також ми побачимо багато каналів і мостів, пройдемося вуличками й провулками, і дізнаємося, чим жила і живе така різна, але завжди прекрасна Венеція. Тут усе унікальне й дивовижне: місто нагадує театральні декорації і береже таємниці багатьох поколінь.
  СВЯТКУВАННЯ НОВОГО РОКУ У ВЕРОНІ !!!
Італійці – народ гарячий і темпераментний, тому і святкують вони завжди весело і з розмахом, особливо це стосується новорічних свят. Власники магазинів і ресторанів змагаються в тому, чия ж вітрина виявиться більш ошатною. Від них не відстають і прості жителі, прикрашаючи гірляндами, ялиновими вінками і червоними стрічками свої вікна і балкони. На головних міських площах підносяться новорічні ялинки неймовірної краси. На площах проводяться концерти, театралізовані вистави, піротехнічні шоу і багато іншого, щоб весело зустріти Новий Рік!
 Рекомендуємо екскурсію «Модна столиця Мілан та італійська Швейцарія – Лугано». Лугано – пречудове місто, яке розташувалося на березі однойменного озера в оточенні мальовничих гірських вершин. Місто приваблює своєю романтичною атмосферою, італійськими площами та ароматами кав’ярень, розташованих на них. Поєднання блакитного неба, вершин оточуючих гір, вічнозелених дерев та заспокійливої гладі озера не може не закохати в себе.А далі на вас чекає Мілан. Діловий та промисловий центр Італії водночас є законодавцем європейської моди. Справжній рай для любителів шопінгу. Версаче, Армані, Прада – саме тут великі модельєри черпали своє натхнення. Мілан зберіг свою самобутність і є багатою скарбницею пам’яток мистецтва.

ПРОГРАМА ТУРУ

День 1.  Зустріч зі столицею Угорщини

Прибуття в Мукачево. Зустріч представником компанії  біля автобусу (автобус буде подано на парковку на привокзальній площі). Орієнтовний час збору туристів – 06:40. Посадка в комфортабельний автобус. Виїзд на кордон о 07:00. Час виїзду може змінюватись, просимо перед бронюванням туру уточнювати.
Перетин кордону. Переїзд в Будапешт.
Запрошуємо Вас на екскурсію “Будапешт – перлина Дунаю” (15 євро для дорослих / 10 євро для дітей): старовинна Буда та елегантний Пешт, з’єднані в двохмільйонний мегаполіс, які розділяє величний Дунай. Головна площа столиці – площа Героїв, казковий замок Вайдахуняд, найгарніший у світі Парламент, Базиліка Св. Іштвана, унікальний готичний собор Богородиці (Св. Матяша), тераси Рибацького бастіону і Королівський палац. Поєднання природи та архітектури – це Будапешт!
Вільний час. Рекомендуємо відвідати торгово-розважальний центр «Кампона» (10 євро + для бажаючих вхідний квиток в тропікарій-океанарій). Тут розташований найбільший в центральній Європі Тропікарій-океанарій. Це 11-метровий тунель з акулами, екзотичними рептиліями, веселими мавпочками і барвистими тропічними пташками просто над головою! Можна власноруч погодувати алігаторів або навіть намокнути під тропічною зливою. А також можна відвідати супермаркет “ТЕSKO”, де буде можливість придбати угорські смаколики та сувеніри – паприку, унікум, марципани та багато іншого!
Чудовим завершенням дня для Вас стане програма “Будапешт в ілюмінації” (25 євро для дорослих/ 20 євро дітям) – захоплююча прогулянка на кораблику Дунаєм під святково ілюмінованими мостами з безлімітним шампанським чи солодкими напоями для дітей. Ви отримаєте насолоду від шедеврів архітектури, що прикрашають набережну: Рибацький Бастіон, Королівський палац, Парламент, і мости, пропливаючи під якими, варто обов’язково загадати бажання, яке неодмінно здійсниться!
Переїзд по території Угорщини. Заселення в готель. Нічліг.
День 2. Розкішна столиця Габсбургів – Відень
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Відня. Запрошуємо на оглядову екскурсію «Величний Відень» (20 євро для дорослих/15 євро для дітей). Неповторне місто, де в усьому відчувається небувалий розмах імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, оточений садами та парками. Почнемо знайомство із Віденської Рингштрассе. Вулиця побудована на місці старих місцевих стін, яку зараз прикрашають розкішні готелі та історичні пам’ятки: площа Марії-Терезії, Парламент, Ратуша, Віденська опера. Далі на вас чекає знайомство з історичним центром імперського Відня: зимова резиденція династії Габсбургів, імперський та народний парки, величний собор Св. Стефана, розкішна торговельна вулиця Грабен та Альбертина.
У вільний час радимо відвідати:
– «Скарбницю Габсбургів» (25 євро для дорослих/15 євро для дітей). Кожна існуюча імперія мала свої скарбниці. Габсбурги не були виключенням. Віденська Скарбниця Габсбургів – один із надзвичайних музеїв міста. Тут зберігаються безцінні предмети найвищого рангу: Священна Чаша Граалю, Спис Долі, церковні реліквії, незвичайна колекція Корон, королівських регалій та інших символів влади.
– палац Шенбрунн (12 євро + вхідний квиток 14 євро для дорослих / 9 євро для дітей). Ця літня резиденція династії Габсбургів зачарує Вас розкішними імператорськими залами, а також масштабним парковим комплексом, де можна буде прогулятись у вільний час. На території Ви знайдете чудовий зоопарк, сад троянд, оранжерею, та обов’язково відвідайте павільйон Глоріетту, звідки відкривається приголомшлива панорама на місто.
– екскурсію “Легенди та історії Відня” (20 євро для дорослих/15 євро для дітей). Під час екскурсії мова буде йти про історії та легенди. Ви почуєте про перших правителів Австрії Бабенбергів, про легенди і таємниці собору Св. Штефана, про лицарські та чернечі ордени, гільдії та ремесла. Ви дізнаєтеся історію походження назв багатьох вулиць та площ, легенду про появу пісеньки «Ох, мій милий Августин»; відвідаєте старий університетський квартал, місця, де жив Моцарт, де був переможений Василіск; побачите весільний фонтан та знаменитий годинник «АНКЕР», а також квартал, де знаходиться старовинна церква Відня – Рупрехтскірхе. Ця екскурсія подарує неперевершені емоції та познайомить з Віднем ще ближче.
– Віденську Оперу (15 євро + вхідний білет 9 євро), яка, безсумнівно, є головною пам’яткою Австрії і музичною столицею світу мистецтва. Ми познайомимося з історією будівлі Опери, долею і творчістю її архітекторів, побачимо прекрасні інтер’єри холів і салонів, побуваємо у глядацькому залі. Ви дізнаєтеся про музикантів, які виступали і виступають на її сцені, про ті світові рекорди, які були тут встановлені, про традиції проведення Віденського Оперного балу і про те, чим живе цей театр у наші дні.
Переїзд в готель. Заселення. Нічліг.
День 3. Міста Північної Італії: Верона, Падуя.
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд по території Італії. За бажанням відвідування оглядової екскурсії «Падуя – місто скарбів» (20 євро для дорослих / 15 євро для дітей) або заїзд в місто для прогулянки (10 євро трансфер). Чого варті тільки чудові розписи баптистерію Кафедрального собору, та й сам Дуомо, спроектований самим Мікеланджело. Падуя – це унікальне древнє місто, що за легендою засноване в 1183 році до н.е. (раніше Риму на 430 років). Наша прогулянка почнеться від площі «Прато-делла-Валле», де на місці давньоримських будівель був споруджений дивовижний острів, оточений каналом і з’єднаний з містом чотирма арочними мостами. У центрі острова знаходиться чудовий фонтан, а береги каналу прикрашені 78 статуями знаменитих жителів Падуї. Ми обов’язково побачимо Капелу Делья Скровеньи, розписана Джотто на початку 13 століття, Базиліку Святого Антонія з бронзовими фігурами Донателло, Палаццо делла Раджоне. Якщо центральна площа приголомшить вас багатством центральних площ і гучними натовпами туристів, то пірнувши в одну з численних середньовічних вузьких вуличок, вимощених бруківкою, ви будете приємно здивовані. Це місто закохує в себе з першого погляду!
Переїзд у Верону. Запрошуємо на оглядову екскурсію «Прекрасна Верона – серце закоханих» (25 євро для дорослих / 20 євро для дітей). Вас чекає екскурсія найбільш романтичним містом Італії – Вероною, яка увібрала в себе все найкраще з італійської півночі. Ви прогуляєтесь вздовж річки Адідже, старим центром міста, помилуєтесь давньоримським амфітеатром Арена ді Верона, який є третім за величиною в світі. На площі Синьйорії побачите ратушу і палац Скалігерів. І найголовніше: пройдете стежками шекспірівських місць – побачите будинок Ромео і загадаєте бажання біля балкончика Джульєти.
Поселення в готель.
СВЯТКУВАННЯ НОВОГО РОКУ У ВЕРОНІ !!!
Італійці – народ гарячий і темпераментний, тому і святкують вони завжди весело і з розмахом, особливо це стосується новорічних свят. Власники магазинів і ресторанів змагаються в тому, чия ж вітрина виявиться більш ошатною. Від них не відстають і прості жителі, прикрашаючи гірляндами, ялиновими вінками і червоними стрічками свої вікна і балкони. На головних міських площах підносяться новорічні ялинки неймовірної краси. На площах проводяться концерти, театралізовані вистави, піротехнічні шоу і багато іншого, щоб весело зустріти Новий Рік!
Повернення в готель. Нічліг.
День 4. Модна столиця Мілан та італійська Швейцарія – Лугано.

BUON ANNO! З НОВИМ РОКОМ

Сніданок. Вільний час у Вероні. Для бажаючих рекомендуємо екскурсію «Модна столиця Мілан та італійська Швейцарія – Лугано» (55 євро для дорослих/40 євро для дітей). Лугано – пречудове місто, яке розташувалося на березі однойменного озера в оточенні мальовничих гірських вершин. Місто приваблює своєю романтичною атмосферою, італійськими площами та ароматами кав’ярень, розташованих на них. Поєднання блакитного неба, вершин оточуючих гір, вічнозелених дерев та заспокійливої гладі озера не може не закохати в себе.
А далі на вас чекає Мілан. Діловий та промисловий центр Італії водночас є законодавцем європейської моди. Справжній рай для любителів шопінгу. Версаче, Армані, Прада – саме тут великі модельєри черпали своє натхнення. Мілан зберіг свою самобутність і є багатою скарбницею пам’яток мистецтва: Дуомський собор, Ла Скала, галерея Вітторіо Емануеле; величні палаци і церкви, чудові магазини, кав’ярні і кондитерські. Мілан може закохати в себе з півпогляду, з одного ковтка гарячого шоколаду, з п’ятихвилинної прогулянки під платанами.
Повернення в готель. Нічліг.
День 5. Морське диво – Венеція!
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Венецію. О, Венеціє! Казкове місто! Запрошужмо на оглядову екскурсію «Морське диво – Венеція!» (обов’язково оплата катеру у Венецію 22 євро). Ось воно – місто мрії та сили людського духу! Про Венецію написано немало, але кожен відкриває її для себе новою. Ми хочемо Вас познайомити з найцікавішими місцями Венеції: грандіозною площею Сан Марко, на якій розташовані Палац Дожів, Базиліка і кампаніла Сан Марко, колони святого Теодора і Марка, Вежа з годинником, та символ Венеції – міст Ріальто. Також ми побачимо багато каналів і мостів, пройдемося вуличками й провулками, і дізнаємося, чим жила і живе така різна, але завжди прекрасна Венеція. Тут усе унікальне й дивовижне: місто нагадує театральні декорації і береже таємниці багатьох поколінь.
У вільний час радимо:
– відвідати з екскурсоводом «Загадковий Палац Дожів» (18 євро + вхідний квиток) – резиденція правителів Венеції, місця засідання Великої Ради, Сенату і Верховного Суду. Тут приймали закони, оголошували вироки, і … звісно плели інтриги! Чудова нагода пройтися сходами та побувати в залах, де керували морські правителі. Також можна побачити одну з наймасштабніших картин світу “Рай” Тінторетто.
– «Велич Гранд Каналу» (30 євро). У кожному місті є своя головна вулиця. У Венеції це – Гранд Канал, який не є вулицею у традиційному розумінні. Це канал, вздовж якого виросло близько 100 розкішних палаців і фешенебельних готелів, красивих церков та історичних музеїв, художніх академій і концертних залів. Ми пропливемо під найстарішим мостом через Гранд Канал – мостом Ріальто. Вся краса Венеції – в одній екскурсії!
 романтична прогулянка на гондолі каналами (25 євро для дорослих / 20 євро для дітей до 14 років). Витончені гондоли – справжній символ Венеції. Веселі красені гондольєри, дивовижно красиві маски, неймовірні мости, палаци і маленькі будинки створюють неповторний колорит чудової італійської казки, що має назву Венеція. Прогулянка на гондолі – це те, що допоможе вам зрозуміти всю красу романтичного міста.
– екскурсію «Мандрівка островами Мурано і Бурано» (40 євро для дорослих / 35 євро для дітей). Мурано – острів, який відомий світу виробництвом муранського скла. Тут знаходиться багато майстерень склодувів, старовинні храми, собор Св. Марії і Донато, підлога яких прикрашена мармуровою мозаїкою 12 століття. Цей острів часто відвідував легендарний Казанова. Бурано – барвистий острів Венеціанської Лагуни, де яскраві фасади рибальських будинків переливаються всіма кольорами веселки. На острові венеціанського мережива досі знаходяться майстерні, де плетуть мереживо. Церква Сан Мартіно – місцева пам’ятка, адже це єдина церква острова, дзвіниця якої відома як «Падаюча вежа Бурано».
Переїзд в готель. Заселення. Нічліг.
День 7. Унікальні термальні купальні в природних печерах.
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд по території Угорщини.
Для бажаючих відвідання термальних купалень в м. Мішкольц-Тапольца (18 євро). Принадність купання в мінеральній воді з природнім підігрівом оцінили ще римські завойовники. Саме римляни виявили лікувальні властивості знаменитого комплексу печерних купалень поблизу Мішкольц-Тапольца і вони ж побудували перші термальні купальні. Практично невичерпні джерела і зараз забезпечують водою сучасні купальні, побудовані на місці римських терм: басейни, джакузі, штучні хвилі лікувального комплексу з термальними ваннами, і все це в підземних гротах гори Верхедь.
Виїзд в Україну. Перетин угорсько-українського кордону. Прибуття в Мукачево. Відправлення поїздом після 22:00.

Вартість туру:

SPO № 1

13 613 грн

При оплаті депозиту на факультативні екскурсії до початку туру на суму 135 євро дорослі/105 євро діти.

SPO № 2

14 438 грн

Без попередньої купівлі факультативних екскурсій.

Доплата за одномісне розміщення – 110 євро

Входить у вартість

  • Проїзд за маршрутом автобусом єврокласу;
  • Проживання у готелях рівня 3* в номерах з усіма зручностями;
  • Харчування – сніданки;
  • Супровід керівником групи;
  • Оглядова екскурсія Венецією.

Не входить у вартість

  • Курортний збір (оплачується при бронюванні туру) – 12 євро з особи;
  • Медичне страхування – 4 євро, для осіб старше 60 років – 8 євро;
  • Навушники під час екскурсії, при необхідності (близько 2 євро/1 екскурсія);
  • Факультативні екскурсії;
  • Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти (церкви, собори, музеї тощо);
  • Проїзд громадським транспортом;
  • Особисті витрати;
  • Туристам із Києва  можемо надати послуги щодо придбання залізничних квитків Київ-Ужгород-Київ – 1750 грн (купе). Квитки можна купити самостійно, обов’язково завчасно уточніть у менеджера номер поїзда. Увага! Вартість квитків може бути змінена Туроператором після придбання, внаслідок підняття тарифів, чи підтвердження УЗ дорожчого поїзда.