Зимова Казка в Ясногородці

З 11 грудня по 23 січня Сімейний Екопарк Ясногородка перетворюється в чарівну Резиденцію Санта Клауса. Майстер-класи та новорічні вистави для дітей, можливість загадати те саме бажання в Санти на колінах та отримати бажаний подарунок, головна ялинка Парка  та магія в кожній деталі!

В ресторані по вихідних з 12:00 до 19:00 будуть новорічні анімовані вистави та майстер-класи по виготовленню новорічних саморобок та ялинкових іграшок. Ваші діти будуть в захваті від таких активностей!

На території ви також можете відвідати сувенірну лавку, де можна придбати унікальні новорічні іграшки та сувеніри ручної роботи!

Зоопарк та страусова ферма працюватимуть та радуватимуть вас у звичному режимі кожного дня з 10:00 до 19:00.

Новинка для дорослих!!!!

Для того, щоб насолодитися витонченим смаком вишуканих вин не обов’язково спускатися в французькі винні погреби. Ми зібрали кращий досвід світових виноробів і запрошуємо на дегустацію в маленьку затишну виноробню під Києвом.

Сорта вин

Одеське чорне

Тихе сухе вино насиченого темно-рубінового кольору. У кожному ковтку відчувається стриманість чорної смородини і відчувається аромат спецій.

Каберне Совіньон

Сухе вино вишнево-червоного кольору. Збалансований післясмак з вираженими ягідно-фруктовими нотами

Піно Нуар

М’яке червоне сухе вино прозоро-рубінового кольору. Почніть знайомство з аромату – соковитого, ягідного, з нотами вершків.

Мерло

Делікатне червоне сухе, з домінуючими тонами стиглих фруктів і ягід, зі злегка кавовим післясмаком.

Совіньон Блан

Сухе біле янтарно-жовтого кольору. З ароматом маракуї, агрусу і тонко вираженим цитрусовими тонами. Має приємну свіжість.

Ркацителі

Біле сухе з інтенсивним оригінальним ароматом. Смак свіжий, пряний з нотами зеленого яблука і аличі.

“Найкраще вино – це вино, яке найбільше подобається тому, хто його п’є” – сказав відомий філософ Пліній і ми з ним згодні.

Виберіть свій неповторний смак!!!