Зимова казка в Добропарку

Завітавши до зимової казки в Добропарк, на вас чекатиме: чарівний ліс кольору та світла, яскраві декорації, парк ілюмінацій, Резиденція Доброчара, ковзанка, снігова гірка, фудкорт та пишно вбрана красуня-ялинка.

Упродовж двох місяців для відвідувачів Добропарку вперше відкриє свої двері Резиденція Доброчара – товариша св. Миколая, доброго українського чарівника. Площа Резиденції становить 780 м. кв. Кожна її кімната оповита таємничою атмосферою справжнього Різдва. У Резиденції вас зустрінуть помічники Доброчара – казкові ельфи Добрики, які проведуть екскурсію вітальнею Чарівника. Сам Доброчар чекатиме на вас у своєму кабінеті, щоб привітати зі святами та подарувати солодкий гостинець.

Теплі емоції та незабутні враження на цьому не закінчуються. Адже на виході з Резиденції ви зможете придбати сувенірну продукцію, на згадку про свій зимовий відпочинок за містом та взяти участь у майстер-класах.

Навколо Резиденції Доброчара розкинеться парк із п’ятдесяти світлових 3D-фігур різного розміру: сніговики, олені, пінгвіни, іграшки, новорічні казкові герої.

Зі спортивних розваг на вас чекатиме тюбінгова гірка, ковзанка, яка розміром близько 1000 м² та атракціони.

Почастувати смачними стравами та зігріваючими напоями можна буде у ресторані “Ластівка” та піцерії “ПапараПіца”. Ваше перебування стане ще комфортнішим, завдяки теплим зонам поруч із рестораном.

Графік роботи: 12:00 – 21:00

Аби поринути у світ новорічно-різдвяної казки, запрошуємо дітей та дорослих відвідати Резиденцію Доброчара.

У програмі:

  • знайомство з помічниками Доброчара – ельфами Добриками;
  • квест-екскурсія Резиденцією;
  • знайомство з Доброчаром;
  • можливість спільної фотографії з Чарівником;
  • солодкий гостинець у подарунок;
  • відвідування майстерні ялинкових іграшок.

Відвідувачі Резиденції можуть приєднатися до майстер-класів із розмальовування ялинкових іграшок, декорування медових пряників, виготовлення новорічних листівок, новорічної флористики (оплачується додатково).

Ельфи Добрики подарують відвідувачам захоплюючу квест-екскурсію казковими кімнатами Резиденції першого та другого поверху. Щоб потрапити до Музею новорічних іграшок та кабінету Доброчара зі стелажами і книжковими полицями з листівками, старовинними ялинковими прикрасами, альбомами і книгами, гостям потрібно буде вирішити декілька завдань на кмітливість та увагу. Після чого всі вирушать до кабінету Доброчара, який залюбки поспілкується з відвідувачами, прийме їхні новорічні листівки з побажаннями, сфотографується на пам’ять та подарує солодкий гостинець.

Пориньте в атмосферу магії та свята у Добропарку!

Новорічні пригоди чекають на вас!

Вартість туру800грн дорослі; 750гривень діти від 4 до 14 років; діти до 4 років безкоштовно.

У вартості:

автобусний переїзд міркоавтобусом;

-вхідний квиток до парку;

– відвідання Резиденції Доброчара.