НОВИЙ РІК ПО – УНГВАРЪСКІ

 

 

Хочете відсвяткувати Новий рік так, щоб  він дійсно запам’ятався?????

Запрошуємо Вас в захоплюючий тур в Ужгород –  знамените кавове місто. Ви зможете чудово відпочити, спробуєте безліч надзвичайно смачних національних  страв Закарпаття, викупаєтесь в чанах і купелях, і привезете додому тільки яскраві і радісні враження!!!!!

Початок туру – 30.12.2020р.

 

 

 

 

ПРОГРАМА ТУРУ :

День 1. 30.12.2020

19:30 Зустріч з керівником групина станції метро Академмістечко. Точна інформація зустрічи та час відправлення буде вказанно в інфолисті.

Є можливість приєднатися до групи туристів в Житомирі, Рівному, Львові. Подробиці – в інфолист. За 1,5-2 години адміністратор групи дзвонить і попереджає про зустріч туристів в місці їх збору.

20:00 Вирушаємо з Києва до Ужгорода. По дорозі заплановані санітарни зупинки кожні 3 години.

День 2. 31.12.2020

09:30 Орієнтовне прибуття до міста Ужгород. Заселення в етнічний готель «Унгварський». Сніданок в готелі бонус від Туроператора включено у вартості

Після чого сідаємо в автобус, і переїжджаємо в центр міста за програмою.

Недарма Ужгород називають містом кави – він обов’язково пригощає своїх гостей цим надзвичайно смачним, оксамитовим, міцним напоєм. І перше, що ми зробимо цього ранку – обов’язково спробуємо цей благородний напій. Ми побуваємо в декількох затишних кав’ярнях Ужгорода, з власними кондитерськими і дуже приємною обстановкою: «Valentin & Valentina Shtefanyo», «Voto art-café», «Eat me».

Чашка кофе картина. Красивые картинки с кофе, с чего начиналась история этого напитка и как его заварить

З 10:30 до 13:00 запрошуємо вас на захоплюючу оглядову екскурсійну програму по Ужгороду. Це місто зовсім не даремно називають «Маленький Париж» – він на диво красивий, і під час подорожі ви зможете подивитися на найцікавіші місця і пам’ятки Ужгорода, і почуєте безліч цікавих історій і фактів.

14:00 Задоволені, і дуже голодні, вирушаємо на дегустацію надзвичайно смачних національних страв Закарпаття. Ви зможете спробувати близько 15 апетитних страв, а запити все це можна буде компотом і фірмовою «сливовицею від дідуся Михайла» під музичний супровід.

гарячі тури новий рік

Під час кулінарної подорожі по національним закарпатським смакам, ви зможете спробувати такі страви, як солона і копчена попрігашка, три види апетитного сала, копчений свинячий окіст – шовдарь, жаб’ячі стегенця, картопляні галушки, домашню смажену і копчену ковбаску – пікниці, банош та багато іншого. Буде дуже смачно! Ну і, звичайно ж, для поліпшення травлення і настрою все це буде супроводжуватися веселими піснями під запальний акомпанемент акордеона

Незважаючи на те, що серед центрів областей нашої країни Ужгород є самим маленьким, різноманітних природних та архітектурних пам’яток тут надзвичайно багато! Сюди можна приїхати незалежно від пори року, і завжди знайдеться що подивитися і чим розважитися. Ну а одна з головних зимових закарпатських розваг – купання в знаменитих Лушморских чанах, тому радимо не відмовляти собі в цьому задоволенні!

19:00 Повернення до готелю.

ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО 2021 РОКУ!

Новорічна програма розпочнеться о 22:00, і триватиме до самого ранку!
Як прикрасити ялинку в Новий 2019 рік Свині | Новини Дивись.info

Під час посиденьок гостей розважатимуть гуморні і активні ведучі, а крім того, буде безліч різних розваг, таких як фокуси, дискотека, і фотозона. Всі знімки ви пізніше зможете отримати в електронному вигляді. І багато іншого – нудно не буде, це точно.

****При бронюванні туру обов’язково замовляйте новорічний банкет та програму в ресторані готелю. Вартість – 2200 гривень з дорослого, і 1500 гривень для дітей від 7 до 15 років. Малюкам до семи років – безкоштовно.

 

День 3. 01.01.2021

Пропонуємо просто порелаксувати і відмінно відпочити в самому Ужгороді. Сніданок в готелі. Всі учасники новорічного туру отримують вільний час на самостійне дослідження Ужгорода. Всім гостям, які живуть в готелі, бонус!, надається 20% знижка на всі послуги в оздоровчому центрі “Унгварський”. Якщо є бажання, радимо комплексну дегустацію, і спробувати смачні закарпатські вина, мед, наливки та сир.

Крім того, в готелі є власний СПА-центр, де гостям доступні більше 150 видів різноманітних процедур, серед яких особливо популярні:

  • Унгварська купіль – справжня родзинка готельного комплексу.
  • Дві лазні, в одній з яких є власна сольова кімната з штучним мікрокліматом, а в другій – басейн з мінеральною водою.
  • Косметологія тіла, і великий асортимент різноманітних масажних процедур.
  • Бальнеотерапія – гідромасажні ванни і душ Шарко.

На території комплексу можна відпочити в лазні і порелаксувати в чанах, відвідати знамениту «Унгварську купіль», і побувати на комплексної дегустації наливок, меду, смачних сирів і вин. Часто задається питанням де зустрічати новий рік? Якісне обслуговування і чудова кухня – все це дозволить вам повною мірою відчути насолодитися передноворічним днями, і запам’ятати ваш тур на Новий рік у всій красі!

«Унгварська купіль» – це спеціальна послуга готелю. Купання в чанах – це відмінний варіант відпочинку і пізнання справжньої культури банної справи. Розташована на глибині шести метрів на території готелю, Унгварська купіль розслабляє, і створює унікальну атмосферу задоволення і релаксу.

Крім того, гостям комплексу доступні і традиційні Російська і Карпатська лазні – парні, які оформляли кращі майстри Закарпаття.

А наявність зручного басейну і бювету з мінеральною водою в Карпатському варіанті лазні, а також соляна кімната в Російській бані – це те, що дозволить насолодитися відпочинком навіть найдосвідченішим цінителям.

гарячі тури новий рік гарячі тури новий рік

День 4. 02.01.2021

Вранці прокидаємося, смачно снідаємо (пізній сніданок), і виселяємось з готелю. Сьогодні на Вас чекає:

  • Купання в термальних водах курорту Косино. Ви зможете скупатися в винних та півних басейнах під відкритим зимовим небом – відмінний настрій гарантовано!
  • Екскурсія в винні підвали містечка Берегове, і дегустація смачних закарпатських вин та соків.
  • Захоплююча екскурсія по Берегово, після чого – вільний час на самостійне знайомство з містом.

Берегово вважається центром угорської культури в Україні. Воно оточене невеликими горами, засадженими виноградниками. Тут можна побачити інший етнос, не виїжджаючи зі своєї країни, і покуштувати традиційні угорські страви.

гарячі тури новий рік

Деякі туристи жартома кажуть: “Бути в Берегово і не відвідати винні погреби – це те ж саме, що бути в Римі і не бачити Папи Римського”.

Найбільш популярним серед туристів дегустаційний зал “Старий підвал». Тут пропонуються сухі вина місцевого виробництва з сортів винограду, вирощеного на схилах Карпат:

  • Мюллер-Тургау,
  • Цвейгелт,
  • Мускат Оттонель та інші.

тури на новий рік

Термальний комплекс Косино розташований на шлейфі, в якому залягають лікувальні мінеральні води. Шлейф надзвичайно довгий, і проходить під територією і інших країн – Хорватії, Австрії, Франції, Італії, Іспанії. Температура води – близько 45 градусів, а піднімається в басейни вона з глибини 1200 метрів!

17:30 – наш новорічний тур на Закарпаття добігає кінця  та ми вирушаємо в зворотній шлях назад до Києва.

День 5. 03.01.2021

07:00 Орієнтовний час повернення до столиці на ст.м.Житомирська.

Спасибі, що подорожували з нами!

ВАРТІСТЬ ТУРУ БЕЗ ЗАМОВЛЕННЯ “НОВОРІЧНОГО БАНКЕТУ”:
  • 4950 грн/дорослий при 2х містному розміщенні,
  • 4000 грн/дит до 12 років з 2 дорослими у номері
ВАРТІСТЬ ТУРУ З ОБОВ’ЯЗКОВИМ ЗАМОВЛЕННЯМ “НОВОРІЧНОГО БАНКЕТУ”:
  • 4450 грн/дорослий при 2х містному розміщенні,
  • 3670 грн/дит до 12 років з 2 дорослими у номері
  • 5650 грн/одномісне розміщення
  • Банкет 2200 грн – дорослий / 1500 грн – дитина 7-15 років / діти до 7 років – банкет безкоштовно

ВКЛЮЧЕНО У ВАРТІСТЬ

  • Проживання в етно-велнес готелі УнгрварЪскій 2 ночі
  • Транспортний супровід
  • Адміністративний супровід
  • Харчування: 3 сніданки, 1 обід-дегустація закарпатських страв в Колибі “Перечин”
  • Оглядова екскурсія по Ужгороду
  • Оглядова екскурсія по Берегово

СПЛАЧУЄТЬСЯ ОКРЕМО

  • Новорічна програма у ресторації – 2200грн/ос, дитина з 7 до 15 років – 1500грн, діти до 7 років – безкоштовно.
  • Ужгородський замок – 50 грн/дор, студенти – 40грн, учні – 30грн, діти дошкільного віку – безкоштовно;
  • Купання в термальному комплексі «Косино» – 450грн/дор – 3 години, оренда шафи – 50грн, учасники АТО і інваліди 1 групи – 150 грн., діти ростом до 150 см. – безкоштовно
  • Дегустація вин, соків в Берегово – 100грн/50грн
  • Залізничні квитки, якщо бажаєте їхати потягом
  • Додаткове харчування
  • Особисті витрати