АКЦІЯ!!!!

Тільки до 26.10!!!!!!!!

придбайте дводенний тур ” Полювання на відьом у Кам’янець-Подільскому”

яке відбудеться 31.10-01.11, дешевше?

? за базовою вартістю 2420 грн (замість 2690 грн), або
? за комфорт-ціною 2815 грн (замість 3130 грн).

?‍♀️ На вас чекає середньовічне місто, чаклуни, відьми, дегустація улюбленого напою відьом, таємнича БАКОТА та багато іншого…

Акція діє при повній оплаті туру до вказаної дати!!!!!!!!

 

 

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1

07:00 Зліт на шабаш Збір біля терміналу “Південний”. Переїзд до Кам’янець-Подільського.

Обід по маршруту.

Після прибуття – заселення в готель. Ми залишаємо речі і вирушаємо у місто, щоб відчути його дух.

Прогуляємося з екскурсією по історичній частині Кам’янця-Подільського, міста, яке займає одне з перших місць за кількістю старовинних будівель. Вулиці і будинки дихають історією. За свій вік Кам’янець належав різним державам, це вплинуло і на його вигляд, і на атмосферу. Ви побачите церкви і костели, Ратушу, Тріумфальну арку, Турецький бастіон, Вітряні ворота. Каньйон річки Смотрич і “Квітка на камені” зачарують видами.

Сьогодні – Самайн, а це найкращий день для того, щоб відчути містичну енергетику Кам’янця, а також спробувати знайти справжню відьму!

Коли опуститися покривало ночі, і на вулицях несміливо розгоряться ліхтарі, ми вирушимо на «Полювання на відьом».

Кам’янець завжди був відомий великою кількістю відьом. За часів Середньовіччя тут розглянули 233 справи про чаклунство! Кам’янецькі чаклунки потрапляли на вогнище, як і в інших європейських країнах… Хоча деяким вдалося врятуватися (буде не зайвим дізнатися, як). На прогулянці ви почуєте справжні історії – деякі документи збереглися в архівах. Побуваєте на місцях зустрічей міських відьом, дізнаєтеся, де їх стратили. Дізнаєтеся про чаклунів, які працювали на гетьманів, пророкуючи майбутнє, намагаючись вплинути на результат битви і перемагаючи ворога своїми методами.

На кілька годин ми зануримося в зовсім інший світ, світ таємниць і чаклунства. Відчуємо себе героєм незвичайної історії. А Кам’янець буде підігрувати, адже його романтичні старовинні вулички породжують думки про магію…

Повернення в готель. Ну, або шабаш.

День 2

Сніданок у готелі. Звільнення номерів.

Після смачного сніданку вирушаємо на ранкове афтерпаті дегустацію вина і сиру в гості до одного з кращих виноробів Поділля – Богдана Павлія. Це вино не раз завойовувало нагороди на дегустаціях і виставках.

Ви дізнаєтеся, чому вважається, що землі Хмельницької області ідеальні для білих сортів винограду. А як інакше, якщо виноробня знаходиться в мальовничій Бакоті.

Хоча Бакота – це затонуле село, яке тепер знаходиться на дні водосховища, ця назва перенеслась на територію навколо. У перекладі вона означає “бажане, чудове місце”. Спробуємо відчути тутешню енергетику – багато хто говорить, що вона підживлює сили. Також побачимо старовинний скельний монастир, який приписують ще кінцю XII століття.

Залив Дністра, Подільські Товтри-Медобори – дивлячись на ці панорами, душа співає. Хочеться увібрати цю красу, простір, свободу.

Для сміливців – купання в Дністрі. Очищуємо енергетику.

Переїзд до Києва. Повернення орієнтовно до 23:00.

У вартість включено

 

Базова ціна :

Проїзд на туристичному автобусі по всьому маршруту;

Супроводжуючий

Екскурсія містом
Театралізована екскурсія
Вхідні квитки по програмі
Проживання у готелі
Сніданок
Страховий поліс

Комфорт-ціна

Проїзд на туристичному автобусі по всьому маршруту;

Супроводжуючий

Екскурсія містом
Театралізована екскурсія
Вхідні квитки по програмі
Проживання у готелі
Сніданок
Обіди
Дегустація вина і сиру
Страховий поліс