Буддійські Черкаси і Тясминський каньйон

Переваги туру:

Релаксова поїздка;

Шанс побувати в унікальному буддійському храмі та визначити;

своє призначення у житті;

Неочікувана архітектуру старого Кропивницького;

Романтичне катання на човнах у мальовничому каньйоні.

ДАТА ТУРУ – 14.10.2020

Програма туру

О 7:00 виїзд із Києва від станції метро Вирлиця.

Екскурсія зеленими та мальовничими Черкасами. Ви побачите Черкаську філармонію і дізнаєтесь, чому вона стоїть в одному ряду з найвідомішими оперними театрами України. Ляльковий театр (колишній будиночок лісника), палац братів Цибульських, готель “Слов’янський” в стилі модерн з чарівними башточками. Зазирнете у величезний храм, що може вмістити 12 тис. відвідувачів – православний Свято-Михайлівський кафедральний собор.

Одне з улюблених місць туристів та городян – “Долина троянд”. Парк може порадувати чудовими краєвидами Кременчуцького водосховища, міні-озерцями та сонячним годинником з 12 стільців, присвяченим незабутньому твору Ільфа і Петрова.

Побудований в 90-х роках храм «Білий лотос» – єдине буддійське святилище в Європі. Ви зможете побувати в цій незвичайній для наших місць споруді на екскурсії та дізнатись, як змінити свою долю.

Буддійські Черкаси і Тясминський каньйон

Обід в місті.

Маловідоме, але чарівне містечко Кам’янка розташувалось на скелястих берегах річки Тясмин. Це не тільки мальовниче місце, що приваблює природною ідилією, а й культурний осередок України. Вважається, що тут Петро Чайковський надихався для створення “Пір року”, “Черевички” та “Мазепа”, Олександр Пушкін – завершував поему “Кавказький полонений”.  Ви дізнаєтесь про декабристське минуле міста, побачите  маєток Давидова, парк з гротом, де збирались майбутні повстанці, “Картковий” будинок та водяний млин, несхожий на інші. Ви побуваєте у музеї Пушкіна та Чайковського, а також покатаєтесь на човнику мальовничим Тясминським каньйоном.

Буддійські Черкаси і Тясминський каньйон

Це мальовниче місце представляло Черкаську область на конкурсі природних чудес України. 15-метрові скелі, що ловлять своє відображення у воді, заповідна тиша і рослини, які є свідками ще льодовикового періоду на Землі … Релаксова прогулянка вдало завершить поїздку.

Повернення в Київ, прибуття орієнтовно до 23:00, в залежності від трафіку на дорогах та людського фактору.

ВАРТІСТЬ ПОЇЗДКИ – 1070грн

У вартість включено:

Проїзд на туристичному автобусі по всьому маршруту

Екскурсія в дорозі

Вхідні квитки по програмі

Екскурсії по програмі

Комплексний обід

Прогулянка на катері/човні

Страховий поліс 5000 грн/ос, виписаний на групу. Страхова компанія «Інтер-плюс».