“Кохання великих українців”

 

Дати: 08.03.2020 14:00

Місце  зустрічі:  вул. Лаврська, 27, Музей становлення української нації, захід з вулиці Запечерної.

Ексклюзивна екскурсія від нашого гіда-екскурсовода у Музеї Становлення української нації.
У музеї зазвичай можна ознайомитися з багатовіковою історією української нації. І побачити сюжети з абсолютно реалістичними  3-D фігурами видатних постатей: королів та гетьманів, військових та вчених, артистів та спортсменів.
А на нашій екскурсії  ми розкриємо таємниці кохання десятьох найяскравіших із ста великих українців, представлених у цьому і надсучасному музеї. Невідомі факти,  вражаючі історії, рідкісні фото і відеокадри,  реальні голоси  –  і історичні постаті, зроблені ювелірними руками скульпторів, дизайнерів, косметологів оживуть у вашій уяві.
Чотири Івани і чотири найвідоміші жінки України, а також славетний гетьман і незламний провідник ОУН розкриють  нам таємниці свого приватного життя. Сильні почуття впливають на творчість і  вчинки. А вчинки великих– на хід історії. Як саме?  Приходьте – будемо дивитись і дізнаватися разом!
Тривалість – 1 година 45 хв.
Вартість екскурсії -100грн + вхідний квиток у музей (220 грн,160 грн, 130 грн в залежності від пільг). До 31/03 діє знижка 50%  на вхідні квитки для відвідувачів нашої екскурсії!
Зустріч   всередині музею, біля входу.
ВАРТІСТЬ – 100 гривень + квиток