В колисці духмяного хліба

Світлана Павлівна Процків

дата поїздки – 13.10.2017 року

Немає у світі коштовнішого скарбу, ніж свіжий духмяний хліб. Коли ми їмо хліб, то не замислюємося над тим, скільки людей працювало для того, щоб він з’явився у нас на столі. Ближче ознайомитися з дуже корисною і важливою справою, випічкою хліба, мали можливість учні 4-В  класу спеціалізованої школи        № 76 імені О. Гончара.

Екскурсію на хлібзавод “Кулиничі” запропонувало нам  туристичне агентство “Афродіта”, з якими співпрацюємо уже багато років.

Школярі  мали можливість побачити як  величезні машини замішують тісто , як із нього формують батони, як вони надрізаються і як випікають рум’яні булочки.  Вони дізналися все про роботу фахівців, які вкладають тепло душі та серця в улюблену продукцію.

4

Потім учнів підвели до пакувальної машини. Саме сюди з усіх цехів з’їжджається випечений хліб, батони, булочки, для того, щоб їх упакували перед відправленням в магазини.

Від кількості різноманітних виробів у дітвори розбігалися очі, а від запаху свіжовипеченого хліба на виробництві не можливо було встояти.

 Учні побували в ролі справжніх пекарів. Вони власноруч приготували смачні рогалики. На згадку про екскурсію отримали подарунки.
2
Ця незабутня екскурсія не тільки стала для дітей повчальною, але залишила в їх серцях любов до рідної землі та до її дарунків людям.
 1