Світлана Павлівна Процків
дата поїздки – 13.10.2017 року
Немає у світі коштовнішого скарбу, ніж свіжий духмяний хліб. Коли ми їмо хліб, то не замислюємося над тим, скільки людей працювало для того, щоб він з’явився у нас на столі. Ближче ознайомитися з дуже корисною і важливою справою, випічкою хліба, мали можливість учні 4-В класу спеціалізованої школи № 76 імені О. Гончара.
Екскурсію на хлібзавод “Кулиничі” запропонувало нам туристичне агентство “Афродіта”, з якими співпрацюємо уже багато років.
Школярі мали можливість побачити як величезні машини замішують тісто , як із нього формують батони, як вони надрізаються і як випікають рум’яні булочки. Вони дізналися все про роботу фахівців, які вкладають тепло душі та серця в улюблену продукцію.
Потім учнів підвели до пакувальної машини. Саме сюди з усіх цехів з’їжджається випечений хліб, батони, булочки, для того, щоб їх упакували перед відправленням в магазини.
Від кількості різноманітних виробів у дітвори розбігалися очі, а від запаху свіжовипеченого хліба на виробництві не можливо було встояти.

