РЕЛАКС – ТУР ЗАКАРПАТТЯМ

 

 

 

 

 

 

 

1 день (п”ятниця)

Виїзд вечірнім потягом до Мукачево

index

2 день (субота)

Прибуття до Мукачева.

Сніданок.

Переїзд в Косино.

kosino

 

Купання та СПА-процедури у термальному комплексі “Косино. Термальні води”.На Вас чекають: три термальних басейни (+ 41º С), один прісний з “Аква-баром” (+25°С) та один дитячий басейн (+32°); “Ванна Кнайпа” для ніг, що стимулює кровообіг за рахунок чергування гарячої та холодної води; “Королівські сауни” – поєднання 7 різноманітних саун (евкаліптова, соляна, трав’яна, римська баня, хамам, угорська сауна, “крижана печера”). На території комплексу безкоштовний Wi-Fi, ресторан “Чарда” та угорський мобільний роумінг:)! НОВИНКА: найбільший термальний фонтан-джакузі “Золотий кран здоровя “Косино” з додатковими 4-ма басейнами у вигляді пляшки вина, кухля пива, чашки кави та посудини з паленкою.

Повернення до Мукачева. Поселення в готелі.

Дегустація найкращих вин Закарпаття!

Вільний час.

Ночівля.

3 день (неділя)

Сніданок.

Екскурсійна програма «Чарівні замки Закарпаття»:

chinadievo              zamok-palanok

Виїзд у с.Чинадієво. Екскурсія по Мисливському замку графа Шенборна – літня і мисливська резиденція родини Шенборнів – Бухгаймів. П’ятикутна будівля з двома кутовими вежами, за якою можна вивчати календар – в замку 365 вікон, 52 кімнати, 12 входів. У палаці легко може розміститися батальйон мисливців з танковою ротою підтримки. Палац Шенборнів був побудований у 1890 році у французькому ретроспективному стилі. Замок виглядає легким та піднесеним. Оборонятися Шенборну не було від кого, хіба що, від ведмедів з кабанами, якщо ті раптом образяться і вирішать пополювати на самого графа… У цьому замку знімали багато фільмів, в тому числі казку «Снігова Королева».
Екскурсія в Замок кохання “Сент Міклош” – художник і орендар замку Йосип Бартош розповів: «Відомо, що в 1682 році відбувалося найбільше кохання, яке змінило долю не лише двох люблячих сердець, а й цілого народу. Вся Західна Європа спостерігала за цими подіями. Сталося те, що Ілона Зріні віддала руку і серце повстанцю, і за це австрійці її сильно покарали – відібрали в неї майже все, заточили у в’язницю і потім виселили за межі Австро-Угорщини, де вона й померла. Фактично з її боку це було жертвопринесенням як задля свого кохання, так і задля свого народу».
Повернення в Мукачево.

Оглядова екскурсія по м. Мукачево – стародавній замок «Паланок» XVI ст. Кожен матиме можливість викувати собі «монету щастя», тут відкрита дивна «Кузня щастя»; готична каплиця Св. Мартіна XIV ст .- пам’ятник класичної готики середньовіччя; міська Ратуша – візитна картка м.Мукачево; пам’ятник Кирилу і Мефодію; огляд унікальної пам’ятки Сажотрус, доторкнувшись до гудзика якого, Вас буде супроводжувати удача; пам’ятник учневі кондитера, або пам’ятник дитячої мрії – торкніться чарівної вишеньки на цьому дивовижному торті, у ній живуть мрії, які стали реальністю. Вільний час на обід і прогулянку по місту Мукачево. Екскурсія в Замок «Паланок» – середньовічна фортеця, побудована для охорони і контролю торгових і воєнних шляхів. За переказами, гора (188 м. н. р. м.), на якій стоїть замок, насипана руками народу, який терпів на важкій роботі тяжкі муки. Фортеця виглядає як каскад терас з різноманітними спорудами: стінами, баштами, будинками – і складається з трьох частин. Кожна частина замку була автономною і могла оборонятися самостійно. Навколо Замкової гори ще в XVI ст. був викопаний водяний рів, укріплений дубовим частоколом – паланком. Від нього і походить сучасна назва замку.

 

Вільний час.

Виїзд до Києва вечірнім потягом.

index

4 день (понеділок)

Зранку – прибуття до Києва.

 

                                                                  Вартість туру: 1500 грн з особи

У вартість входить:

  • залізничні квитки Київ – Мукачево – Київ;
  • проживання у 2-3–місних номерах зі зручностями (1 ніч);
  • харчування (2 сніданки)
  • екскурсійне обслуговування за програмою
  • транспортне обслуговування за програмою
  • дегустація вин
  • страхування

У вартість не входить:

  • вхідні квитки

(територія замку Шенборна – 10 грн. Мукачівський замок – 20 грн., термальні

басейни в Косино – 300 грн./3 год+оренда шафи 30 грн)

  • додаткове харчування (обіди, вечері)
  • особисті витрати