Готель “ЄВРОПА” Рахів

Районний центр Рахівського району, лежить у мальовничій улоговині вздовж ріки Тиса з усіх сторін окутаний гірськими хребтами та самим високогірним містом України.
Завдяки географічному розташуванню, унікальній природі й самобутній гуцульській культурі
Рахів відомий, як один з популярних туристично-рекреаційних центрівУкраїни.
Саме в цьому місті і розташований готель «Європа»

До Ваших послуг

 – царство неповторних краєвидів,  край,  який  називають  перлиною української  землі.

готель європа

Готель “ЄВРОПА” знаходиться в самому високогірному районному центрі України – в м.Рахів. Готель побудований в 1933 г. При Чехословацькій республіці і називався “Туристичний Дім”.

Цей комплекс і тоді грав ключову роль у всіх туристичних подорожах по Східним Карпатам. У 1939 р після переходу Закарпаття до Угорської республіці готель перейменовано на “Будапешт”.

З 1944 року по 1990 рік під час існування СРСР готель називався “Тиса”. У той час були побудовані амфітеатр і танцмайданчик де в 70-80 роках відпочило багато гостей Рахівщини з усіх куточків колишнього союзу, які з любов’ю згадують наш край. У 2004 році готель повністю реконструйований і перейменований в готель “ЄВРОПА” з повністю збереженим зовнішнім архітектурним виглядом.

 Готель  налічує 15 номерів та може прийнятидо 42 гостей.
В готелі є номери класу «Люкс» (двокімнатні),  двохмісні(однокімнатні) та чотиримісні (двокімнатні блоки 2+2) .
До послуг відпочиваючих
Ресторан,  Сауна з басейном,  більярд, парковка.

 

Номери

 

Номер “Люкс” складається з двох кімнат (спальні і вітальні), коридору і санвузла. У спальні є широка двомісне ліжко, дві тумбочки, тоалетка з дзеркалом, трьохдверний шафа, коврик. Над ліжком встановлено бра. Інтер’єр кімнати прикрашають картини місцевих художників.

У вітальні м’який розсувний диван, 2 м’яких крісла, столик, телевізор (підключений до кабельного телебачення) Меблі укомплектована посудом.

У вітальні все передбачено для Вашого відпочинку, прийому гостей або проведення ділових зустрічей. При необхідності розсувний диван забезпечить Вам додатково 1-2 місця.

номер люкс 1  номер люкс  санвузол люкса

Ціна 250 грн. за номер

 

Двомісні номери типу “Стандарт” складаються з коридору, санвузла та кімнати з двома роздільними ліжками. У номері є телевізор, приліжкові тумбочки, шафа, килимки, дві м’які табуретки.

двомісний стандарт   двомісний стандарт1  санвузол стандарту

Ціна 200 грн. за номер

Номери блокової структури включають в себе дві кімнати, але із загальним санвузлом і коридором.

Санвузли в даних номерах складаються з душової кабінки, унітазу, умивальника, дзеркала, сушарки.

 

Ресторан

ресторан

Розташований в приміщенні готелю та має простору літню терасу .Тут можна  замовити  одно-, двох–чи трьохразове харчування.
До послуг відпочиваючих на території готелю працює сауна з басейном, більярд,  масаж
Ціна 240 грн. за 3 години
Для груп туристів можлива організація піших походів в гори (г. Говерла , г. Піп-Іван до обсерваторії,  г. Петрос, г.Лиса та багато інших маршрутів до Карпатських вершин та високогірних озер.) екскурсії в Карпатський біосферний заповідник та Географічний центр Європи
В місті регулярно проводяться фестивалі, змагання та пленери художників.